A Férfiak Klubja Ötvösműhely rendezvényének célja a férfi és nő őszinte párbeszédének kezdeményezése ott helyben majd otthon is! Párokat, férfiakat és nőket egyedül vagy barátokkal egyaránt várunk korosztálytól függetlenül. Itt az ideje az őszinte párbeszédnek! Mi Férfi részről nyitunk a Hölgyek felé! A Férfiak Klubja új egyezség megteremtését tűzte célul Férfi és Nő között. Ezért KEZDEMÉNYEZÜNK Férfi ágon! A Nőkért, a családokért és a jövő generációkért. Most Nőtársainkkal együtt is – a Férfiak Klubjában!

Legközelebbi események
Nincs új esemény

Ki a papucs? – Bedő Imre előadása az ÖtvösMűhelyben

Bedő Imre eszmecserét indító előadásában a következő kérdésekre kaptunk választ:

  • Mit üzen a kultúránk a szerepeket illetően?
  • Honnan származhat a papucs sztereotípia? Hasznos vagy káros ez?
  • Mit kell újragondolni, újragombolni nőként és férfiként a „papucs” bélyeg kapcsán?
  • Miért bántják ezzel a férfiakat, kire vonatkozhat és kire nem?

Megannyi érdekes kérdés és válasz, ami egy kicsit engedi, hogy más szemlélettel menjünk haza, és másképp tekintsünk a társunkra, mint azelőtt!

Mi az ÖtvösMűhely?

Ha most olvasol először a Férfiak Klubja ezen rendezvényéről, érdemes tudnod a következőket.

A Férfiak Klubja Ötvösműhely rendezvényének célja a férfi és nő őszinte párbeszédének kezdeményezése ott helyben majd otthon is! Rendszeresen – terveink szerint kéthavonta – teremtünk alkalmat komoly témák átbeszélésére. Párokat, férfiakat és nőket egyedül vagy barátokkal egyaránt várunk korosztálytól függetlenül. Egyedül nem megy. Boldogulásunk közös ügy, hisz egy boldogtalan társadalomban sem a párok, sem a családok, de még az egyének sem maradnak egészségesek. Nem csak otthon, a munkahelyükön sem!

Itt az ideje az őszinte párbeszédnek! Mi Férfi részről nyitunk a Hölgyek felé! A Férfiak területén is sok a kimondatlan szó, érzés, gondolat. Szeretnénk, ha Nőtársaink is jobban belelátnának a Férfiak világába, működésébe. A közeledést, az elfogadást, egymás megbecsülését segíti, ha a megoldást nem a félrevezető és mesterséges sztereotípiák mentén keresgéljük egymásnak feszülve, hanem a működő törvényszerűségek és az emberileg lehetséges alkalmazkodás útján összefogva. Ha arról beszélünk, ami működik.

A Férfiak Klubja új egyezség megteremtését tűzte célul Férfi és Nő között. Ezért KEZDEMÉNYEZÜNK Férfi ágon! A Nőkért, a családokért és a jövő generációkért.

Most Nőtársainkkal együtt is – a Férfiak Klubjában!

Korábbi események