Az FK Női Támogatói Köréből

2019-10-10
A lelket kell meggyógyítani, hogy a sejtek egészségesek legyenek
Olyan kevesen „ragyognak”, pedig a belső béke, a lélek harmonikus kisugárzása ezerszer gyönyörködtetőbb, mint bármilyen smink. Ha odabent rend és béke van, a külvilág dolgai is elrendeződnek, sokkal szebbnek, rendezettebnek látjuk a kaotikus szálakat, és ami a legfontosabb: marad lelki energiánk a megoldás megtalálásához. (kivonat)
2018-10-03
Jó anya, jó szerető, jó nő
Minden fontos irány meghatározása férfienergiát követel, de női szív, női kezek, női jelenlét nélkül nincs esély a megvalósításra. A párkapcsolat stabilitása nem unalmas stagnálás, hanem hullámzó dinamika, a változatosság az, ami gyönyörködtet, van benne hideg és meleg, közeledés és távolodás, sírás és nevetés.
2018-06-14
„Nincs jobb érzés, mint szeretni, és érezni, hogy viszontszeretnek” – Király Eszter
„Fontos számomra a belső szépség, egy lelkileg is egészséges, teljes élet.”
2018-06-14
Aki valóban el akar köteleződni, annak nincs B terve
A hűség csendes, belső ünnepség, ahol nem is neki, hanem önmagamnak fogadom meg, hogy vele megelégszem.
2018-06-14
Minél intelligensebb egy pár érzelmileg, annál boldogabban élhetnek, míg meg nem halnak
Elzárkózunk tulajdon érzelmi életünktől, mert túl nagy a sérülés kockázata. Azt gondoljuk, a lelkünket kell kifordítani, mégis felismerni és kifejezni érzelmeinket nem egyenlő azzal, hogy valakinek átnyújtod a győzelem poharát…
2018-06-14
Minden férfi tegye fel ezeket kérdéseket, ha apaként férfit nevelne a fiából
Azt gondolom, hogy egy gyerek világra jöttének célja van. A családnak, mely ezáltal létrejön, célja van. A közösségeknek céljuk van. Ahogy a társadalomnak is.
2018-06-14
Amikor nem kellesz eléggé
Milyen egy „majdnem szerelem”? Mint egy befejezetlen történet. Egy szépen becsomagolt ajándék, amit soha nem bonthattunk ki, és nem tudtuk meg, mit rejt számunkra…
2018-06-14
Hogyan ne váljanak a szülői vágyak korlátokká a nevelésben?
Az előző cikk bevezetőjében arról írtam, nincs az a tuti nevelési módszer, ami minden szülőnek egyformán beválna. Ezért azt a témát indítottam útnak, hogy a fogantatástól kezdve mit tehetnek meg azért, hogy olyan érzelmi biztonságban várják és hozza világra az édesanya a leendő gyermeküket, amely kihat az egész életére annak utolsó pillanatáig. Kiegészítésként szeretném még a múltkori irományt egy fontos tényezővel megtoldani.