Férfiegészség

2018-10-08
Az allergiás betegség „megtévesztő jelenség”, de meg lehet gyógyulni
Egyre nő az allergiás betegek száma a civilizált országokban, s bővül azon anyagoknak a köre, amelyekkel szemben kialakul az allergia.
2018-10-08
Ki a főnök az életedben? Te, vagy a bélflórád? Ez bizony holisztikus kérdés!
Egyre többen, egyre fiatalabb életkorban szenvednek már különféle krónikus betegségekben, melyek hátterének egyik fontos eleme a bélflóra állapota és minősége. Mi a megoldás?
2018-10-08
13+1 betegség, amelyről férfiként is érdemes holisztikusan gondolkodnod, ha meg szeretnél gyógyulni
Miért fontos tudnod a férfiakat is érintő alábbi gyakori betegségek holisztikus hátteréről? Azért, mert te és szeretteid is szenvedhettek ezektől a problémáktól, ám a szokványos keretek között nem lehet megszabadulni ezektől a gondoktól.
2018-10-08
Férfi klimax – ha van, akkor miért nincs?
Ahogy velünk, férfiakkal múlnak az évek, a lelkünk mélyén jó ideig nem változunk. Ugyanaz a tűz hajt bennünket, ugyanazzal a lelkesedéssel akarjuk kihozni magunkból a maximumot, ám a testünk változásai idővel az „öregedés” gondolatával szembesítenek bennünket. Ennek lelki következményei mindenkit másként érintenek meg. Van, aki ezt jól fogadja, de vannak, akik kétségbeesett küzdelembe kezdenek a változásoktól megrémülve. Nézzük, mit kell tudni a változókorról.