Férfiérték történetek

2018-10-08
Rákmegelőzés – többet tehetsz magadért és szeretteidért, mint gondolnád!
Helyes ismeretek birtokában és azoknak megfelelő tudatos életvezetéssel biztosíthatjuk szervezetünk egyensúlyát, amelynek köszönhetően megelőzhetünk rettegett betegségeket, köztük a rákot.
2018-10-08
Szeretnél tünetek, betegségek nélkül élni? Holisztikus szemlélettel nem lehetetlen!
Elgondolkodtál-e már azon, milyen lenne az életed, ha nem lennének panaszaid, tüneteid, betegségeid?
2018-10-08
Nem rosszak a gyerekek, csak a felnőtteket utánozzák!
Gondolkodóba ejtett, amit láttam. A szégyen, a felelőtlenség, a tettem következménye nyomasztó érzéssé állt össze bennem.
2018-04-12
„Gyerekkoromban sokszor voltam szüleim munkahelyén”
Bedő Imrét, a Férfiak Klubja alapítóját személyesen két éve ismerem, egy előadáson találkoztunk, ahol először hallottam céljairól, fáradozásairól. Olyan kézenfekvő, pofonegyszerű megoldásokat kínál az apa-gyermek kapcsolattal összefüggő problémákra, hogy józan belátással egyből Imre célkitűzései mellé lehet állni.
2018-04-12
Tiszteletre nevelt Miska tatám példabeszéde – egy életre
Körülbelül 13-14 évvel ezelőtt történt meg velem a következő eset, amikor a nagyszüleimnél voltam. Nagyon sokat veszekedtem édesanyámmal akkoriban – a kamaszkoromban –, vagyis inkább hangosan szóltam vissza neki, nem illendően. A nagytatám ezt meghallva szomorú lett, talán még könny is futott a szemébe. Ekkor magához hívott… (A kép csupán illusztráció – szerk. megj.)
2018-04-12
Székely tatám furfanggal okított, legendás pofonjait csak hírből ismertem
Nagyapám székely férfiember volt. Tetterővel és sajátos furfanggal megáldott. Ezt látta, ezt adta tovább, ebben élt. Egy nyáron, mikor meglátogattam, keveset társalogtunk ugyan, azaz én beszéltem inkább, ő hümmögött, tett-vett, fát hasított, dicsért egy két kurta mondattal, majd ismét dolgára ment. (Az illusztrációkon nem az írásban szereplő nagyapa látható.)
2018-04-12
A szegény napszámos meséje
A történetben szereplő férfi mindent elveszített: a párját, az otthonát és a munkahelyét is. Azonban egy valamit nem…
2018-04-12
Kutyaszánhajtás, -30 fok C, és a Férfiban rejlő Nő!
Az, hogy most már több ezer km kutyaszánhajtás van mögöttem, azt is jelenti, hogy rengeteg időm van gondolkozni. Erre mindig találtam időt életemben, de ez még a soknál is több. Közben nézem a kutyákat. Magamat. A csapatunkat, egészben. És a csapatmunkát, mely ilyen emberfeletti teljesítéshez kell.