Hogyan működik a Férfiak Klubja?

hogyan-mukodik

A Férfiak Klubja a legváltozatosabb eszközök segítségével, közösségének erejével támogatva valósítja meg értékeinek kisugárzását saját csatornáin és a médián keresztül.

Hogyan éri el célját a Férfiak Klubja?

A Kép alulról felfele “működik”. Mindennek alapját képezi a Férfiak Klubja Közössége. A Közösség számára több eszközt biztosítunk, hogy valódi Értékeket állítsunk elő, együtt. Ezeket az értékek kitartó kisugárzásával teremtünk presztízst a Férfiasságnak és érjük el azt a Társadalmi változást, amit célul tűztünk ki.

hogyan-mukodik-a-Férfiak-Klubja-infografika

A Férfiak Klubja a férfias, tettrekész, aktív Férfiakat tömöríti. Férfiak vagyunk a Nőkért, a jövő generációkért, egy élhetőbb világért! Interneten csatlakoznak a Férfi erényeket fontosnak tartó Nőtársaink is. A személyes Társaságok csak Férfiaknak szólnak.


A Férfiak Klubja a legváltozatosabb eszközök segítségével, közösségének erejével támogatva valósítja meg értékeinek kisugárzását saját csatornáin és a médián keresztül. Rendszeresen napirenden tartjuk a Férfiak és a Férfiasság teremtő lényegét.


Hiszünk abban, hogy kitartó kisugárzásunk ismét presztízst ad a Férfi-erényeknek! Ez a presztízs fogja egyre többek számára vonzóvá tenni a Férfi-értékek képviseletének nehéz útját. Az általunk generált társadalmi változás eredményeként ismét nő a felelősségvállalás a tartás, a döntésképesség, a filozofálást felváltja a cselekvőképesség! Egy élvezhetőbb és értelmesebb világot teremtünk a Férfiak teljesítménye által!


Minél többen vagyunk, annál erősebb a kisugárzásunk!


Kezet rá!

A Férfiak Klubja a legváltozatosabb eszközök segítségével, közösségének erejével támogatva valósítja meg értékeinek kisugárzását saját csatornáin és a médián keresztül.

2 Comments

  1. Norbi szerint:

    Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük