Híreink

2018-10-02
Hogyan ünnepeljük Apák napját? A Férfiak Klubja egyedi kezdeményezéssel rukkolt elő
Vállvetve apával címmel bocsájtotta útjára a mai napon, 2018. június 15.-én megtartott sajtótájékoztatóján a Férfiak Klubja Független Társadalmi szervezet új társadalmi kezdeményezését.
2018-10-02
Csíkszenttamáson is elültettük a Férfi Felelősség Fáját
Elültettük Csíkszenttamáson a jelképes Férfi Felelősség Fáját! Köszönjük András Lórándnak, valamint helyi önkénteseinknek a segítséget! Minden településről várjuk a Férfiak Klubja által képviselt értékrend őrzőit: ferfiakklubja.hu/faultetes
2018-10-02
Csíkszeredában is elültettük a Férfi Felelősség Fáját
Jó hangulatban, szép időben ültettük el Csíkszeredában a jelképes Férfi Felelősség Fáját! Köszönjük értékrendünk helyi őrzőjének, Borota Gábornak, valamint helyi önkénteseinknek a segítséget! Minden településről várjuk a Férfiak Klubja által képviselt értékrend őrzőit: ferfiakklubja.hu/faultetes
2018-10-02
Kézdivásárhelyen is méltó helyre kerül a Férfi Felelősség Fája
Elültettük Kézdivásárhelyen a jelképes Férfi Felelősség Fáját! Köszönjük értékrendünk helyi őrzőinek, Czine Zsolt Attilának és Barta Vilmosnak, valamint helyi önkénteseinknek a segítséget! Minden településről várjuk a Férfiak Klubja által képviselt értékrend őrzőit: ferfiakklubja.hu/faultetes
2018-10-02
Pomázon is elültettük helyi segítséggel a Férfi Felelősség Fáját!
Pomázon is elültettük a Férfi Felelősség Fáját a Férfiak Klubja helyi önkénteseinek segítségével! Köszönjük! Minden településről várjuk a Férfiak Klubja által képviselt értékrend őrzőit: ferfiakklubja.hu/faultetes Hajrá!
2018-10-02
Rákosmenti Férfi Felelősség Fája
Sikeresen elültettük Rákosmentén is a Férfi Felelősség Fáját! Köszönjük értékrendünk helyi őrzőjének, Bába Károlynak a lelkes tevékenységét! Továbbá a helyi önkénteseknek a segítséget! Minden településről várjuk a Férfiak Klubja által képviselt értékrend őrzőit: ferfiakklubja.hu/faultetes Hajrá!
2018-10-02
Kaposmérőn Kassai Lajos lovasíjásszal ültettük el a Férfi Felelősség Fáját
Mindig nagy öröm, amikor helyi segítséggel, közös összefogással elültethetjük a jelképes Férfi Felelősség Fáját. Kaposmérőn maga KASSAI LAJOS magyar íjkészítő, a modernkori lovasíjászat sportág megteremtője segített ebben, mely számunkra külön büszkeség. Köszönjük! Továbbra is várjuk minden településről a Férfiak Klubja által képviselt értékrend helyi őrzőit: ferfiakklubja.hu/faultetes Hajrá!
2018-10-02
Székesfehérváron is méltó helyre került a Férfi Felelősség Fája!
Ünnepi hangulatban elültettük Székesfehérváron is a Férfi Felelősség Fáját! Köszönjük értékrendünk helyi őrzőjének, Borbély Györgynek a lelkes tevékenységét! Továbbá a helyi önkénteseknek a segítséget és Viza Attila önkormányzati képviselőnek, valamint a Köfém Férfikórus tagjainak! Minden településről várjuk a Férfiak Klubja által képviselt értékrend őrzőit: ferfiakklubja.hu/faultetes Hajrá!