Kiemelt előadások

2018-08-07
Férfiak, apák, nagyapák! Különleges felelősségünk van a családban!
Bedő Imre, a Férfiak klubja alapítója időseknek tartott előadást a férfiak családbeli különleges felelősségéről, feladatairól. Hallgassátok szeretettel!
2018-08-07
Bedő Imre motivációs előadása Dunaszerdahelyen
Motivációs előadást tartott Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója Dunaszerdahelyen, a Szlovákiai Fiatal Magyar Vállalkozók konferenciáján. Sok csillogó szem és komoly erő gyűlt össze. Jó volt együtt lenni, tenni!
2018-08-07
Családi konfliktuskezelés – dr. Almási Kitti és Bedő Imre előadása Pécsett
Örülünk, hogy ilyen szép számban jöttetek el dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus és Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító Családi konfliktuskezelés című előadására. Két megközelítésből vettük górcső alá ezt a fontos témát. Jó volt együtt, Veletek! Hajrá!
2018-07-24
Férfiműhelymunka fiataloknak Hajdúdorogon
100 fiúnak tartottam férfiműhelymunkát a hajdúdorogi Görög Katolikus Főegyházmegye felkérésére. Jó volt a sok 16-18 éves csillogó szemét látni és azt, milyen aktívak a fiatalok az életüket meghatározó értékek keresésében. Élmény volt!
2018-05-24
Ünnepélyes nőnapi beszéd a férfi-nő szövetségről a Parlamentben
Bedő Imre a Parlamentben tartott ünnepélyes Nőnapi esemény előadójaként a férfi-nő szövetségről beszélt népes közönség előtt.
2018-05-24
Hogyan teremt a férfi érzelmi biztonságot?
Nagyon örülünk, hogy több száz ember előtt képviselhettük eszmeiségünket, Férfirészről hozzátehettünk ehhez a nagyszabású, Nőkről, de nem csak Nőknek szóló komoly rendezvényhez. Hogyan teremt a férfi érzelmi biztonságot? Erre adott választ Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója A Sokoldalú Nő c. eseményen. Köszönjük a meghívást, jó volt együtt lenni, és együtt tenni ezen a különleges, gyakorlatias és rendkívüli napon!
2018-05-24
Az apaság fontosságáról – előadás és kerekasztal
Jó volt együtt lenni és együtt tenni! Teltházas előadás és kerekasztal volt az Apaság fontosságáról. Köszönöm szépen Csaba testvérnek, Pólus Enikőnek, dr. Molnár László alpolgármester úrnak, Tibenszky Moni Lisa-nak és a Felelős Szülők Iskolájának a meghívást, a szervezést, a gyümölcsöző együttlétet.
2018-05-24
Bedő Imre Szily Nóra vendége volt Miskolcon – Hová tűntek az igazi nők és az igazi férfiak?
Felemelő volt Szily Nóra vendégének lenni Miskolcon! Örülünk, hogy ilyen sokan eljöttetek a Férfi és Női értékeket, a Férfi-Nő szövetség kapaszkodóit tárgyaló beszélgetésre! Reméljük, olyan sokat kaptatok, mint mi. Jó volt együtt lenni és együtt tenni önmagunkért. Köszönjük Miskolc!