Médiamegjelenések

2018-10-02
A média is üdvözölte a Kultúrát Apától nevű új Férfiak Klubja-kezdeményezést
A Kultúrát Apától nagy siker, országos méretű érdeklődés övezi, egyedülálló, hiánypótló ötletnek tartják!
2018-10-02
Újdonság a médiában a 2018-as II. Gránit Oroszlán Példakép Díjról
Idén, 2018-ban immár hagyományként üdvözli a média a II. Gránit Oroszlán Példakép Díjat!
2018-10-02
Mikor érdemes egy fiatalnak elhagynia a családi fészket? – Kossuth rádió
„A gyerekek önállóvá válásához szükség van arra, hogy a szülők szándékosan neveljék erre őket. Szándék, döntés és időben való lépések nélkül ez ma nem fog megtörténni!” – mondta Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója a Kossuth Rádióban.
2018-10-02
Sokan csatlakoztak a Vállvetve apával kezdeményezéshez – M1 Híradó
Magyarország szerte sokan üdvözölték a Férfiak Klubja Vállvetve apával nevű apák napi kezdeményezését. Óriási siker lett, örülünk és büszkék vagyunk, hogy sok jó ember, cég állt ki az ügyünk mellett. Jövőre ismét lesz Vállvetve apával, hagyományt teremtettünk! Olvassátok szeretettel a hirado.hu-n megjelent beszámolót erről a különleges hétfőről, és nézzétek meg a videót. Mennyi csillogó gyerekszempár, mennyi büszke apa…
2018-10-02
Az apákat ünnepeljük vasárnap – Bedő Imre a Szemtől szembe műsorában
A vasárnapi apák napja apropóján kérdezték Bedő Imrét, a Férfiak Klubja alapítóját és Hegedűs Istvánt, a magyarországi Elvált Apák Érdekvédelmi Egyesületének elnökét az apák felelősségéről, családbeli feladatairól, kötelezettségeiről az M1 Szemtől szembe című műsorában. A Férfiak Klubja Vállvetve apával nevű egyedi kezdeményezéséről is beszélt az alapító, hallgassátok meg, mély, tartalmas műsor!
2018-10-02
Férfiként az érzelmi intelligenciáról – Bedő Imre az EQ SEXY-videósorozatban
Férfiként hogyan gondolkodunk az érzelmi intelligenciáról? Bedő Imrével, a Férfiak Klubja alapítójával beszélgettek a Kósa Erika Akadémia szervezésében létrejövő mozgalom EQ SEXY című videósorozatának keretében. A kérdező a zseniális Szily Nóra.
2018-10-02
Vita az e-sportokról
Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója kiáll a való életben létrejövő valós teljesítményekért, a fiúk jövőjéért, a családokért és az abban aktív, példamutató férfiakért.
2018-10-02
Miért fontosak a nagyapák és apósok családi jelenléte? – Bedő Imre a Kossuth Rádióban
Bedő Imrének, a Férfiak Klubja alapítójának véleményére is kíváncsiak voltak a Kossuth Rádió Vendég a háznál c. műsorában, amelyben ezúttal a nagyapák és apósok fontosságáról volt szó. Hallgassátok szeretettel!