IMG_3273

Apa-gyermek vízitúra záró összeg 2017

12500 Ft


Részvételi díj, fizetési feltételek
A részvétel díja 25.000 Ft/fő,
melynek 50%-a, 12.500 Ft/fő 2017. április 13-ig, a fennmaradó 50% pedig május 15-ig, banki átutalással fizetendő hamarosan megküldésre kerülő díjbekérő alapján. Ez tartalmazza a szállások, étkezések díját péntek estétől vasárnap reggelig, a csónakok bérleti díját és a túravezetést.
Nem tartalmazza a helyszínekre való oda-visszaút költségeit, a vasárnapi opcionális ebédet illetve az étkezésekhez fogyasztott italokat.

Kategória: .
Leírás
Nyár, kaland, víz, élet!!!
A Bodrog kanyargós, vadregényes tájait fedezzük fel idén – tavalyi élményeinken felbuzdulva, amikor a Ráckevei Dunát próbáltuk ki a Férfiak klubja evezőseivel.
Életre szóló élmény, minőségi idő, kalandos együttlét, felejthetetlen három nap apákkal, fiúknak és lányoknak, Férfikörben!
Egy kicsit elvonulunk a rohanós hétköznapoktól, jobban megismerjük egymást, együtt éljük át a kalandokat, amiket a víz, az evezés és a természet nyújt. Vadregényes tájakon evezünk, fürdünk, úszunk a Bodrogban, ugratjuk, vicceljük egymást. Aztán EGYÜTT építünk sátrat, rakunk tüzet, készítünk vacsorát és a tűz mellett átbeszéljük az élet nagy dolgait.Egy kis szelet valóság, három nap kihívás, és a végén a sikerélmény, hogy megcsináltuk, EGYÜTT! Büszkeség, önbizalom… Mert férfiak vagyunk, és egymásnak mutatunk példát, bátrak vagyunk és megtesszük, amit kell 🙂
Közelebb kerülünk egymáshoz, és mi biztosan egész életre maradandó emléket szerzünk a Bodrogon.
Az eseményre kizárólag apák, nagyapák jelentkezését várjuk, lányaikkal, fiaikkal, unokáikkal – hogy minőségi időt teremtsünk egymásra!

Indulás
Felsőberecki, 2017 06 30 14.00 – odautazás egyénileg, ennek költségét a túra díja nem tartalmazza. Megközelíthető autóval vagy tömegközlekedéssel. Innen a csomagok kipakolása után átvezeti mindenki a saját autóját Tokajba, ahol zárt helyen leparkolunk, majd visszavisznek minket Felsőbereckibe, az indulási pontra.

Érkezés
Tokaj, 2017 07 02 kora délután, majd hazautazás egyénileg.

Program
A túra ideje alatt a résztvevők a táborvezető irányításával igazodnak a csoport napirendjéhez. (ébresztő, étkezések, elindulások stb. időpontjai betartása érdekében)
2017 06 30
– indulás Felsőbereckiből
– este érkezés Sárospatakra, szállás közvetlenül a vízparton lévő kempingben (zuhanyzó, mosdó, felszerelt konyha biztosított)

– sátorverés, vacsora a tábortűznél

2017 07 01

– reggeli, sátorbontás, majd indulás Sárospatakról
– útközben hideg ebéd
– érkezés Olaszliszkára, szállás közvetlenül a vízparton lévő fogadóban (zuhanyzó, mosdó, felszerelt konyha biztosított)

– sátorverés, meleg vacsora a fogadóban

2017 07 02

– meleg reggeli a fogadóban, sátorbontás, majd indulás Olaszliszkáról
– hideg ebéd útközben
– érkezés Tokajba
– opcionális közös ebéd a közeli étteremben
– indulás haza

Részvételi díj, f
izetési feltételek
A részvétel díja 25.000 Ft/fő,
melynek 50%-a, 12.500 Ft/fő 2017. április 13-ig, a fennmaradó 50% pedig május 15-ig, banki átutalással fizetendő hamarosan megküldésre kerülő díjbekérő alapján. Ez tartalmazza a szállások, étkezések díját péntek estétől vasárnap reggelig, a csónakok bérleti díját és a túravezetést.
Nem tartalmazza a helyszínekre való oda-visszaút költségeit, a vasárnapi opcionális ebédet illetve az étkezésekhez fogyasztott italokat.

Jelentkezési lap
https://goo.gl/forms/gvWfgxL2SR3GbMWV2

Útvonal

Nyugodt, csendes vizeken evezünk Felsőberecki és Tokaj közt, napi 11-19 kilométert, amely átlagos fizikai kondícióval bárki számára élvezetes lehet.
Szállás
Kempingben, a résztvevők által hozott saját sátorban, saját derékaljban.Étkezés
Szervezetten, közösen, étteremben és saját tábortűznél egyaránt.

Amit mindenképp hozni kell (amennyiben a javasolt lista esetleg kiegészülne még valamivel, úgy arról a túra előtt egy hónappal kiküldött tájékoztatóban jelezzük majd)
– sátor
– hálózsák, derékalj/polifoam
– váltás ruha
– pizsama
– úszónadrág
– tisztálkodó felszerelés
– szúnyog-és kullancsriasztó krém
– naptej,
– fejfedő (kepi, kalap), lenge fehér ing
– vízhatlan zacskó az iratoknak, telefonnak
– olyan lábbeli, aminek nem baj, ha vizes, sáros lesz (rossz tornacipő pl.)
– esőkabát
– dzseki
– étkezőfelszerelés: kanálgép/evőeszköz, bicska, műanyag pohár, műanyag tányér, papírtörlő
 
Mentőmellény
Szervező által biztosítva, kortól függetlenül, EU szabványnak megfelelő, súly szerinti méretekben. 16 év alatt viselése kötelező, 16 év felett a hajó kötelező felszerelése.

Korhatár
Alsó (ajánlott) 8 év, felső korhatár nincs.

Apák, nagybácsik, nagypapák, hozzátok el a gyerekeket, mutassuk meg és szívjuk magunkba a természet szépségeit és erejét!
Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Apa-gyermek vízitúra záró összeg 2017” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

QR Code

QR Code