Ez a könyv végigveszi, hogy aktív élete során milyen csapdák és veszélyek leselkednek a modern férfire – és ezáltal a nőre is, illetve kettejük szövetségére. Mellébeszélés nélkül világítja meg a jelenlegi helyzetet, feltárja, hogy miként is jutottunk ide és kiutat kínál. Önálló munka, de Bedő Imre nagysikerű Férfienergia című bestsellerének eszmeiségét viszi tovább.


Figyelem! A december 20-án délelőtt 10 óráig beérkezett rendeléseket a GLS még december 23-án kiszállítja, azonban a később beérkező rendeléseket idén már nem tudjuk kiszállítani.

Bedő Imre

A nemek közötti mai rossz viszony nem férfi és nő természetes állapota. Ezért a mesterségesen létrehozott helyzetért nem a Nők és nem is a Férfiak a felelősek. Ez a könyv végigviszi, hogy miként fordították egymással szembe a két nemet és gyakorlati javaslatot tesz férfi és nő szövetségének megerősítésére. A probléma tudatosítása az első nagy lépés a gyógyulás felé.

LEGYEN BÉKE FÉRFI ÉS NŐ KÖZÖTT!

Pénzre, pihenésre, önfejlesztésre szükségünk van, ám ezek csak eszközök, amelyek ha öncéllá válnak, vakvágányra kerül az életünk. Gyakorlati útmutató, hogy miként kezelhetjük helyükön a dolgokat.

MINDENT A MAGA HELYÉN

A CSALÁD A MODERN EMBER MENTSVÁRA

A család az a hely, ahol az emberi erőfeszítés értelmet nyer. Mégis egyre többen nőnek fel úgy, hogy nincs előttük minta működőképes családra. Ez a könyv bemutatja, hogyan születik és válik sikeressé egy család, ami bárki számára elérhető, akár látott rá mintát, akár nem.

A mai embernek már mindent szabad, de nem minden használ. A korlátlan szabadság felszámolja önmagát és rabsághoz vezet. Például bármikor rágyújthatok egy cigarettára, de vajon bármikor abba is tudom hagyni? Ez a könyv iránytű a „korlátlan” szabadság útvesztőjében. 

ERRE VAN AZ ELŐRE

Az ember saját maga legnagyobb ellenségévé válhat, ha tévesen gondolkodik önmagáról. Számos rosszindulatú gondolati „vírusprogram” kering a nagyvilágban, amelyik észrevétlenül települ be az agyunkba és futtatja le magát. És noha innentől kezdve ezt hisszük „normálisnak”, a betegség sosem lesz egészség, ezeket a vírusgócokat meg kell találni és ki kell irtani. Ilyen vírusirtó ez a könyv.

VÍRUSIRTÓ-PROGRAM

Őseink élete magától értetődően volt értelmes, elfogadták az ajándékait, igyekeztek legjobb tudásuk szerint élni, és bár nem mondták, mégis tudták, létükkel valamit hozzátettek a világhoz. A modern ember folyamatosan léte okát és értelmét keresi valamint azt, hogy ki is ő valójában. Pedig a válasz ma is ugyanolyan kézenfekvő: Férfi és Nő örök szövetségében, annak sikeres gyakorlatában rejlik. Ez a könyv megmutatja, hogyan lehet ezt a mai viszonyok között sikeresen működtetni. 

AZ ÉLET ÉRTELME

Oszd meg másokkal is, hogy megismerhessék a harmonikus férfi-női kapcsolat titkát!

AJÁNLÓK

Mit jelent „családfőnek” lenni, és nemes értelemben „királlyá” válni, milyen lehetőségek vannak a család vezetésére, milyen éltető és romboló programokra tekinthetünk rá? Izgalmas kérdés az „önmegvalósítás” helyes értelmezése is. Miképpen lehet a generációs csapdák ellenére is „jövőnk a férfiak vállán”? A sok irányba kitekintő könyv nagyívű vállalkozás arra, hogy felismertesse a férfi példamutató és jövő-építő lehetőségeit és feladatait a családban és a világban. Üzenete egy mondatba sűríthető: „A valódi létmotivációt a család adja. Hajrá, együtt!” 

Prof. Dr. Bagdy Emőke

professor emerita 

Férfisors a XXI. század elején: mi a férfi küldetése? Ez a könyv kétség kívül a férfiak optikájából tekint a párkapcsolatra, családra, mégis több szempontú, beleélő gondolkodást tükröz. Ízig-vérig keresztény szellemiségű, családközpontú. A minden korlátot lebontó jelenkori életgyakorlatot nagyító alá véve mintegy diagnózist tár elénk és reáloptimista kiutak felé vezérel. Hogyan valósítható meg „család-értékközpontú” életvezetés, hogyan nevelhetünk együttműködésre képes, az élet továbbadását vállaló ifjú nemzedéket? A szerteágazó tématerületekből merítő könyv rávilágít a kultúra és hagyományok értékére, a férfi és nő új szövetségének szükségességére.

Dr. Császár-Nagy Noémi, PhD

vezető európai kiképző szakpszichoterapeuta 

Ez a könyv egyértelmű, világos iránytűt ad, hogy biztosan célba érhessünk egy értékeiben meghasonlott kultúrában. Leás férfi identitásunk legmélyebb szintjeihez és onnan építi fel újra, hogy mit is jelent ma férfinak lenni. Teszi ezt kellő érzékenységgel, hogy a férfi egy percig se képzelje magát többnek a társánál, hanem vele karöltve, egyenrangú szövetségben alakítson ki harmonikus és gyümölcsöző családi életet. A kötet nemcsak okos, de élvezetes is. Egyik Aha-élményből felocsúdva már vezeti is olvasóját a következőbe.

Dr. Mihalec Gábor

párterapeuta

A házasság két ember szövetsége, amelyben egymás kezét fogva, egymást erősítve, együtt jutnak el életük végére. Elsősorban két ember és csak másodsorban férfi és nő. Nem arra lettek teremtve, hogy egymást legyőzzék. Erről szól ez a könyv. 

Gundel Takács Gábor

újságíró, műsorvezető, sportriporter 

Ez a könyv arra kínál megoldást, hogy miként lehet a boldogság-hiányból boldogság-többletet teremteni. Legelőször is szembe kell nézni a helyzettel, azonosítani a problémákat, lokalizálni a gócokat, és mihelyst ez sikerült, elkezdhetünk dolgozni a megoldáson. Nem kisebb tekintélyhez fordulhatunk itt segítségért, mint a hagyományhoz, őseink több ezer év alatt kikristályosított tudásához. Ez a könyv közérthető, XXI. századi nyelvre ülteti át a helyenként már talán érthetetlennek tűnő bölcsességeket és az olvasó ezáltal felismeri, hogy mennyire igazak és alkalmazhatóak ma is. Magyar kultúránk, európai civilizációnk, sőt, az egész világ sorsa férfi és nő szövetségének épségén, egészségén múlik. Mert bár lehetünk gazdagok, hatalmasak, elismertek a karrierünk által, boldogok csak a magánéleti sikereinken keresztül lehetünk. A jövő otthon épül!

Krúdy Tamás

újságíró, a könyv szerkesztője 

Az egyik legnagyobb dolog, amit egymásnak adhatunk, az a megbízhatóság. Ünnepek idején talán még fontosabb, hogy érezzük, számíthatunk egymásra. Ajándékozzuk meg egymást ezzel a bizalommal!

TARTALMAS AJÁNDÉK

Bedő Imre társadalmi felelősséget érző közgazdász, férj, apa, férfi. Dolgozott banki szférában, volt iparvállalati csúcsvezető, majd saját vállalkozásait igazgatta. Csíkszeredában született, ma családjával Budapest mellett él. Az erkölcsi alapok megszilárdítására, a család és a társadalom megerősítésére 2013-ban alapította meg a Férfiak Kluba politikamentes szervezetét és mozgalmát. Ezt tartja hivatásának.

A SZERZŐRŐL

Ár: 1 db 3.500 Ft, 2 vagy annál több db esetén 3.000 Ft / db (+ szállítási költség, Magyarországra 990 Ft, külföldi szállítás esetén változó. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja, a címzettel egyeztetve.)


Figyelem! A december 20-án délelőtt 10 óráig beérkezett rendeléseket a GLS még december 23-án kiszállítja, azonban a később beérkező rendeléseket idén már nem tudjuk kiszállítani.

MEGRENDELÉS